maanantai 28. lokakuuta 2013

And I'm feeling good.

Olipa kummallinen viikonalku, kun toinen puoliskoni Noora täytti 20 vuotta, JA MÄ EN VOINU EES ANTAA SYNTTÄRIHALIA !  Jotkut asiat vaan mihin on tottunu, pienetkin semmoset, tuntuu oudoilta kun niitä ei oo mahdollisuutta tehdä. Parasta mitä pystyin tekee oli väsää pieni kuvakollaasi Iphonen kuva-albumin kätköistä ! <3 " Millions of memories, thousands of jokes, hundreds of secrets. One reason, best friends. "



 Viime viikolla meitä juoksutti Sari Sirkkiä, joka toi kyllä omalla tiedolla ja taidolla taas paljon uutta ainakin tähän allekirjoittaneen pääkoppaan. Ryhmätöinä oli taas uutissähkeitä paljon tiukemman seulan läpi. Ja taas tuli uutta palautetta niin kirjoittamisesta kuin äänestäkin. Kehitystä huomattavissa edelleen ! Kaikenkaikkiaan viimeisen kahden viikon aikana on päässyt enemmän sisään siihen, mitä toimittajan työ tulee oikeasti olemaan. 
Hauska ollu huomaa kuinka omaan päivän rutiineihin on tullu Helsingin sanomien ja YLEn uutisten seuraaminen aina iltaisin ja aamuisin kännykältä. Se on jo jotain semmost mitä ennen ei olekkaan ollut mun jokapäiväisissä rutiineissa. 


Tehtiin inserttiä ( kvg http://fi.wikipedia.org/wiki/Insertti ) Nokian uutuuksien julkistamis-uutiseen. Kirjeenvaihtajamme Abu Dhabista löytyi koulun roskisten luolta ;) Fiilis oli varmasti sama tossa lumen keskellä kuin Abu Dhabissakin... Nyt on vielä hyvä ku pystyy viel fiktiolla tekee harjoituksia läpi. 



Sanojen ääntäminen ei olekkaan niin helppoa kun luulisi ;) Nää sanat meni meiän kaikkien uutislähetyksien jälkeen kertaukseen ja treenaukseen. 




Tossa ylempänä on sitten linkki siihen meiän parin viikon takaiseen Voizin aktiviteetit-juttuun. :) käykää ihmeessä kuuntelemassa. Tosiaan Jyrin kaa tota editissä burgeroitiin ( opin uuden sanan, tarkoittaa pilkunviilaamista) se melkein 7 tuntia. Kaikennäköisiä juttuja niin että-sanan leikkauksesta, aina kolmen eri audion säätämistä päällekkäin. Ite ainakin oon tyytyväinen editointii muutamaa poksausta lukuunottamatta ! 



Torstaina olikin sitten taas pubi auki ja hauskaa oli :)
 Kerrankin kun vaihdoin täällä lookin metsänpeikosta johonkin muuhun, leikin myös omalla pöytälampun valolla ! Hetken leikin olevani niin valaisija kuin mallikin hahahah. 



Nyt voikin sitten palata taas metsä-lookkiin ! Keltaset kumpparit, villasukat ja parin päivän takkukasa hiuksissa. Perus voitsi. 




Oi. Viikonlopun vietinkin Helsingissä monen monen viikon tauon jälkeen. Tosin unohdin tehdä kaikki asiat mitä varten periaatteessa lähdin Helsingissä käymään. Se on tosin nyt hyvä tekosyy palata heti jo tän viikon lopussa sinne takaisin ! Lauantaina eksyinki Voitsi kavrujen kanssa Tavastialle kuuntelee Ruger Hauerin levynjulkkarikeikkaa. Se ilta ei venyny kauheen pitkäks, mut ehkä ihan hyvä niin. Sai vähän takas niitä univelkoja joita viimeviikko tuotti... Ja perjantaina pidettiin Rosan kanssa tommoi tortilla-ilta. Nälkäpeliä ja Totoroa. Aivojen nollausta terveellisellä tavalla. 



Onneks sain nyt aikaseks ladata skypen puhelimeen, kun toi mun kone ei tosiaan vielkään toimi. ( osasyy siinä että olen niin laiska viemään sitä korjaukseen...) Yllättävän hyvin muuten toimii puhelimella se ! Tosin taidan näyttää vähän urpolle kun kävelen pitkin Voitsia jutellen yksinään puhelimen näytölle... 


Tää viikko kuluu tuotantoasioiden läpikäymisessä, ja nyt meikä diggaa kyl ihan täysillä ! Nyt puhutaan kuiteski asioista jotka tuntuu semmosilta omilta, kun on niin paljon kaikenlaista tottunu kuitenkin järkkäämään ja pitämään lankoja käsissä. Harmittaa vähän ku ei ittellä oo täällä mitään semmosta missä oikeestaa pääsis hyödyntää tätä mun pomottelun lahjaa, mutta eiköhän jossai vaiheessa sitäkin pääse kokemaan. Etenkin kun kuulin että myöhemmin meillä on tulossa projekteja videoidenkin tekemiseen, oon nyt ihan pähkinöinä.

 Nyt meillä on huomiseks tuotantokaavio tehtävänä radio Moreenista, johon me ollaan tekemässä keväällä sitten juttusarjaa. 




Nyt kuitenkin sukellan wikipedian mielenkiintoiseen maailmaan, sillä mulla on iskenyt nyt sellanen tiedonjano että kaivan kaikesta kaiken esiin. En kerro mikä tällä hetkellä kiinnostaa, mutta aika omituiset asiat :D Kuulostipas toi edellinen lause pahalta...



xoxox
Oona

ps. KÄÄÄK torstaina meillä on Halloween-naamiaiset ja kuollut Lumikki tulee astumaan silloin mun kämpästä ulos :)) Oon niin innoissani. 











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti