maanantai 11. marraskuuta 2013

Missing: Motivaatio

Etsintäkuulutus !

Nimi: Motivaatio
Karkualue: Voionmaan ympäristö. Saattaa liikkua kuitenkin nopeasti, joten Siperia, pitäkää silmänne auki !
Tuntomerkit: Koulukiinnostus, jaksaminen, yleinen kiinnostus kaikkeen

Löytäjä, palauta ystävällisesti minulle Voitsille. Tarvitsen sitä kipeästi takaisin !

Oi, missä mun motivaatio kaikkeen onkaan. En tiiä onko toi syksyn pimeys imeny sen mukanaan, nimittäin aina kello kolme päivän alkaessa pimentymään, pimenee myös mun positiivisuus. Hmph. Onneks viikonlopun aikana löysin jo palasen sitä, joten parempaan suuntaan ollaan koko ajan menossa !

Meillä on tässä ollut nyt jo yksi viikko, ja toinen viikko meneillä, valokuvausta. Radiotalo saa olla tuolla hetken hiljaisuudessa kun me juostaan pitkin poikin kameran kanssa. Tosin mä en juokse koska motivaatio ei oo käskemässä. Oon ikuisuuden käyttäny isin tommosta järkkäri/pokkari Canonia, ja nyt mulla ois Nikon käytössä... Siis ei mitään chanssejä et osaisin käyttää sitä millään tasolla. Oi että kun nyppii kun kaikki on väärinpäin ja menee ikuisuus laittaa yksinkertaisimpiakin säätöjä... Nyt on kyllä pinna koetuksella. Ehin kuitenkin muutamat kuvat napata Angelinan Canonilla, ja niistä kyllä huomaakin eron niihin kuviin jotka on sillä Nikonilla otettu...


 
Tehtävänanto: " Syvyysterävyys "

 
Tehtävänanto: " Itselle tärkeä esine niin, että näyt itse kuvassa ja konteksti tulee selville "




Tehtävänanto: " Auringonvalo takaa, täytesalaman käyttö "
 


No, onneks tätä on enää tää viikko ni eiköhän tän saa vedettyy kunnialla loppuun :) Kyse ei siis todellakaan oo siitä, että en tykkäis valokuvata, päinvastoin.


En oo kirjotellu tänne niiden Halloweenbileiden jäljiltä, enkä taida sen enempää niistä kertoakkaan ;) Pari kuvaa tässä olkaa hyvä ja linkki Youtubest löytyvään videoon samaisesta illasta !!


http://www.youtube.com/watch?v=uKL-7dDpJnY&feature=youtu.be









Nyt on myös aika sanoa hyvästit rakkalle Bordellille, sillä irtisanomispaprut on laitettu ! Joulukuun eka päivä tulee asunnon olla tyhjä, joten haikeus valtaa mut ;( Eka oma koti, moimoi. Seuraavat kolme viikonloppua tuunkin siis viettämään siellä ja todellakin saa tulla sitten kyläilemään !! <3

Mutta mä lähden nyt syömään ja ehkäpä taas vaihteeksi siivoamaan huonetta ( SITÄ ON MAHDOTON PITÄÄ SIISTINÄ !!! ). Lupaan kirjotella vähän useammin !

xoxox

Oona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti