lauantai 5. lokakuuta 2013

Pikaiset.

Tää on hankalaa ! Kiroon ainakin 5 kertaa päivässä tätä lihattomalle ruokavaliolle ryhtymistä... Se helpottuu kyl koko ajan. Huomaa selvän eron niissä jotka on ollu aikasemminkin ilman lihaa. Niille tää on paljon iisimpää ! Tänää ku tätä lihatont on kulunu se 5 päivää mä lankesin subissa ja söin kalkkunaa. Ei ollu ees morkkis koska oli sen arvosta !!! Prkl.

Normista poiketen höpöttelen tähän monta juttua, ja laitan vasta loppuun kasan valokuvia !!

Pitäis varmaa kirjotella tänne useemmin ku tulee muuten semmosia kilometripostauksia, mut tehdessä oppii... Tällä hetkellä makoilen omassa sängyssä vanhempien luona. Isillä oli synttärit tänää, ni olihan se lahja tulla perille saakka toimittamaan ! Uusin Ilkka Remeksen kirja ilmestyy aina joka syksy samaa aikaa täs lokakuussa, ni se on jo perinne että paketista löytyy aina se sama kova ylläri :) 

Piti mennä käväsee myyrmannissa tänään Ninnin kanssa hakemassa vaan toi kirja mutta yllätysyllätys, visa vaa vinku iha vahingossa... Hups. Tiimarist oli pakko hamstraa kaikkea bodyglitteristä mitä suloisimpiin laatikoihin koska ota 3 maksa 2 varastontyhjennys. Ja sit vaatekaupat... No tietäähän sitä mitä tapahtuu ku nainen ja toimiva visa sinne laitetaan.

Koulustakin sen verran...

Viimeviikoillahan meillä on ollu työnä ideasta ohjelmaksi projekti. Kalojen mediaseksikkyys oli aiheena liibalaaba niin edelleen. Perjantaina kuunneltii sit luokan kesken näit ryhmätöit ja Timppa sit sanoki et se pistää tän menee ehdotuksena YLE:lle et jos ne ois kiinnostuneit ostaa sen meiä lyhyen kalaohjelman :D siistii. " Kaloilla on pienempi arvo kun muilla elävillä olennoilla tässä universumissa ". Käykääs tsiigaa tää Pääkkösen 4 minuutin video kalojen tilanteesta Suomessa. Se on ihan hyvä kattoo läpi ni tietää mikä tilanne on, ja et se on oikeesti huolestuttava !!

https://m.youtube.com/watch?v=kOSeEbo-2zs

Sit keskiviikkona mullahan oli se oma juontovuoro meiän Radio Palan lähetyksessä Jannen kanssa. Jännitti aivan saatanasti, mutta siellä oli kyl nii hauskaa se tunti olla ja jubailla ja nauraa. Ihana oli huomata kuinka on oppinu jo hymyilee ja nauraa lähetyksessä oikeesti. Kyl se jännitys alkaa pikkuhiljaa katoamaan. Tykkään paljon. 

Ensviikolla mennäänki tutustumaan nettilehen tekoon ja jätetään oma rakas radiotalo hetkeks pois. 

Ois nii paljo kaikkee kerrottavaa mutta ehkä ripottelen niitä pikkuhiljaa useammin tänne ! 

Nyt kuiteskin taas viikon saldo kuvina.

Haleja ja pusuja ja tsemiä kaikille seuraavaan viikkoon !!
 
Xoxox 
Oona













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti