lauantai 12. lokakuuta 2013

Nettilehtiviikko.

Iha ihmeellinen viikko. Hypättii nettilehden ihmeelliseen maailmaan ja ollaan koko viikko tehty vaa yhtä projektia. Ollaan tehty n. 6 minuutin mittasta radio-ohjelmaa näist koulun vapaa-ajan aktiviteeteist. Joogaa, tanssii, leffakerhoa ja improkerhoa. Torstaina editoitiin sitä Jyrin kaa sitte 6 tuntia, ja ekaa kertaa palautin jutun mihin olin erittäin tyytyväinen ! Se varmaa menee tonne meiä voiz.fi sivustolle, mut pitää linkittää se myöhemmin tänne ni voi kuunnella jos haluaa !
Oli kyllä sellasta pilkunviilaamist ku yritettii leikellä taukoja pois haastatteluist... Ku taustalla kuuluu melua ni se ei sujukkaa nii helposti :D kaiken kaikkiaa saatii kyl Jyrin kaa hyvässä yhteisymmärryksessä tehtyä juttu johon kumpikin oli tosi tyytyväisiä !!





Tää viikonloppu on ollu tosi erikoinen ku täältä lähti just semmoset tyypit viikonlopuks pois jotka ei oo ollu viel kertaakaa poissa sillon ku mä oisin täällä ollu ! Hirmu hiljasta. Meitki jäi vaa alle 10 tänne meiä asuntolaan. Eilen oliki pubipäivä ja tänää oliki pelkkä lagaus ja leffapäivä. Lars von trierii ja planet earth. Mielenkiintosta. 
Käytiinme kyllä Tampereellaki pyörähtämässä mut iha vaa pikasesti ku ei ollu oikee energiaa. Oli hyvä metsästää ravintolaa hetki mist ois saanu hyvää kasvissafkaa ku muuteski siel oli kaikki paikat kiinni... Margarita pizza oli mainio vaihtoehto ! Vaikkakin sen tomaatit maistu iha joltain marjalta ja se juusto ei katkennu sit millää vaik yritti kui paljo purra :D näytin varmaa tosi fiksulta sitä syödessäni !!

Apua en kestä tätä kuvaa... Kiva toi hammaspeikko tuol alakulmassa... ;)


Tää oli silläkin suhteella erikoinen viikonloppu, että siis mulha ei oo täällä käyny kukaa kaveri viel kertaakaa. Nyt tänne tuli viikonlopuks Simo sen omalle lyhytkurssille, siis aivan sattumalta. Ja sitku näki itelle niin tutun ihmisen täällä ni oli kyl ihan mahtavaa. Outoo mut mahtavaa ! Sain myös ilmasen tietokoneen vian tsekkauksen ja tulos oli  ikävä... Koko kone on joko rikki tai sit se pitää vaa tyhjentää kokonaa ja asentaa kaikki uudelleen. Sniff.
 Mut ei voinu ku nauraa ku asiat oli jotenki niiku vanhoin hyvin aikoin ku mä vaan lueskelin cosmopolitania ja Simo hakkas päätä seinää ja ihmetteli kuinka tumpelo mä voin olla tietokoneen suhteen. Oli mahtii ku olit tääl ❤




Täl viikol ihmiset on ollu muuteski ehk vähä kireitä. Tosin voi johtua tästä lihattomasta lokakuustaki. Yllättävän hyvin tää on mult sujunu, tosin nyt alkaa tekee mieli kanaa aivan hirmusesti. Syön sitä oikeestaa ainoona lihana usein ni vierotusoireet alkaa iskemään !! Sit etenki täällä ku on se, et on pakko safkaa sitä kasvisruokaa mitä tääl on, koska maksan siit ruoasta. Ois helpompi jos ite tekis kaikki safkat ni vois vähä valkkaa kuiteski et mitä tekee mieli. 

Täällä se riittää et jos on ollu huono päivä ja sit päivällisellä on ruokaa mist ei tykkää, ni se katkasee helposti hermot. Muiden mieliala tarttuu kans tosi nopsaa tääl itteensä, joka on sinänsä inhottavaa. Oli just toispäivän semmoi päivä et en voinu enää ku nauraa ku ärsytti kaikki asiat maailmassa. Sitku onnistuin vielä sotkemaan ton mun koneenki joteski ni tosi hyvä hei... Mut loppuilta oliki tosi onnistunu ja pelasti sit koko päivän ❤ nää ihmiset täällä on vaa niin mahtavia. Voi kuinka helposti mieliala täällä vaihtuukaan !!



Nii tässä kuvassa ville esittää mua... Thanks.


Pusuja ja haleja !

Xoxox
Oona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti