maanantai 19. toukokuuta 2014

Jännän äärellä.



Heippa kaikki ihanaiset !

Mun elämä on tässä nyt pyörinyt kaikkien jännien asioiden ympärillä. Kämpän etsinnän, pääsykoejännityksen ja JÄÄKIEKON MM-KISOJEN ÄÄRELLÄ !

Jos aloitetaan siitä kämpästä, niin ihan hulluna ollaan nyt Lassin kanssa etsitty asuntoa Helsingistä. Muutama on nyt sellainen, että saatais ne, mutta pitää vielä vähän funtsailla. Noin takuuvuokrat on vähän ikäviä tälleen nyt kun ei oo vuoteen tehny duunia ni ei oikee löydy siihen rahaa. Mut onneks löytyy myös paikkoja joissa se takuuvuokra ei oo niin suuri ! Mutta nyt jännityksellä pitää oottaa tässä että miten käy, tullaanko me kummatkin Helsinkiin kesäksi :)

Sitten toinen, pääsykokeet. En tajunnu ees jännittää niitä, kunnes Sami tuli siitä mainitsemaan. Hitto. Ne on ylihuomenna, ja jos nyt nää kaks päivää nää samat perhoset pyörii mun vatsanpohjassa, niin en ehkä kestä. En ymmärrä miks jännittää näin paljon, vaikka tiiän jo mitä siellä Metropoliassa tulee tapahtumaan. Mutta silti tää jännitys on iha järkyttävää. Kumpa vois vaa skippaa pari päivää ja mennä niihin pääsykokeisiin jo nyt. Tuntuu turhilta päiviltä nää pari tässä välissä. Mutta koska ei voi skippaa, niin pitää vaa yrittää pitää järki päässä ja focus sisäänpääsyssä.

Ja sitten viimeinen, eli jääkiekko. Voi kumpa osaisin laittaa tänne videota Suomen perjantaisen pelin katselusta. Se meni niin jännäks, että oli kyllä jääkiekkoa parhaimmillaan. Eilinen peli meni ainakin itselläni vähän ohi, koska kun katoin alkupelin niin totesin heti siinä jo että tää peli on niin Venäjälle. Huomas eilisessä pelissä että leijonat on oppinut pelaa paremmin yhteen, mutta maaleja ei saada tehtyä miljoonan taalan paikoistakaan. Siitä huomaa että yksilötaitoa ei vielä oo niin paljon että pärjättäis. Harmi.



Maalatiin yleistilan pihan kalustus, ja omasta mielestä ainakin tuli ihan superpäheet ! Ainakin paljon paremmat kun edelliset :) Nyt tulee aina hyvä fiilis kun menee ulos. 




Koska lämpimät ihanat ilmat vihdoin tuli, niin niistä pitää kunnolla nauttia ! Eli siis nuotio syttymään, ja herkut mukaan. Ja voi kyllä on ihan bueno. Varsinkin täällä kun nää puitteet ja maisemat on ihan mahtavat. Ihan kun olis mökillä. Se on varmaa yks niistä asioista mitä jään täältä kaipaamaan.
Sain jopa vähä brunaa pintaan eilen !








ps. Tais olla ensimmäinen blogipäivitys missä ei ollut mun SELFIETÄ ! Aplodit siitä mulle :))

xoxox
Oona



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti