keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Syksy saapuu rytinällä.

Vitsit ku oli kiva viikonloppu. Pääs lähtee uuteen viikkoon superhyväl fiiliksellä ja sitä kyllä tarvittiinki. Tääl on aivan jäätävän kylmä. Helsingis koskaa syksy ei iske nii pahana ku täällä. Metsän keskel se kylmyys ja pimeys iskee paljon nopeemmin ja vahvemmin. En oo vielkää löytäny sitä mun kadottamaa talvitakkia, eli nyt alkaa koht olee kriittiset paikat ku ei tol nahkatakil enää pärjää. 




Tää viikko me ollaan harjoteltu haastatteluita ja nauhotuksien tekoa muualla kun studiossa, eli kannettavan mikin ja nauhurin kaa. Aluks oli yllättävän vaikee saada oma ja haastateltavan ääni yht koviks ja pysyy samoil äänenvoimakkuuksil koko ajan. Etenki ku koko maanantai tehtiin minuutin haastattelui kaikis erilaisis ympäristöis. Autotien vieres, metsäs, tilassa jossa kaikuu, ruokalas hälinän keskellä sekä studiossa jossa soi hevi täysiä taustalla. Ainaki oppi käyttää asetuksia et millä keinoilla saada kaiku pois tai millä saa poimittuu pelkän puheen kovan musiikin seasta. 



Tänää päästiinki sit vähän " leikkimään". Nauhotettiin kaikenlaisia ääniä niin luonnosta kuin sisätiloistakin. Piti kerätä niin syksyn ääniä kuin mahdollisimman hauskoja ja erilaisiakin. Kahteen saakka jaksoin, kunnes itkupotkuraivarit alko olla väsymyksen takii erittäin lähellä. Päätettiin siis jatkaa loput tehtävistä huomenna suosiolla.



Eilen siis meniki vähä myöhään ja 3h yöunilla aamulla vaa puol kaheksaks radiotalolle tsekkii et kaikki toimii, ku eka suora lähetys oli aamulla. Kaikki suju tosi hyvin ja Timppa ( meiä rtv:n maikka ) sanoki et hyvä ekaks suoraks lähetykseks. :) jea !! Ite en päässy vielä ääneen, vasta parin viikon päästä on oma juontovuoro. Meiän muutaman rtv:läisen tuottajatiimi on kuiteski vastuussa noist omist Radio Palan lähetyksistä, ja sen takia siis aamul vähä jänskäs.





Tän viikon lopulla ja ensviikolla tehään omat mainokset Radio Palaan. Pitäs niitä alkaa suunnittelee et mimmosen siitä väkertäis ! Paljon ideoita ni vaikee tarttuu siihen yhteen. Katsotaaskatsotaas... 
Vitsi ku päikkärit tekis nyt hyvää mut pakko jaksaa valvoo et saa sit illalla unta. Voisinki mennä vähä suunnittelee sitä tunnaria ja kattelee vähä breaking badia !! Peukut pystyy etten nukaha samalla ;)

Xoxox
Oona





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti