maanantai 23. joulukuuta 2013

Merry Christmas !

" Lunta tulvillaan, on raikas talvisää...", eipä voi pahemmin toi joululaulu huijata ! Ulkona sataa vettä ja siellä haisee pakokaasut. 


Tää joulu nyt muuteskin on vähän vaihtoehtojoulu kun ollaan äitin kanssa kahestaan, kun iskä viettää joulua leikkausjonossa sairaalassa. Ei oo onneks mitään hätää, mutta vähän erilainen joulu tänä vuonna. Huomenna mennää kuiteski viemää iskälle paketteja, ni toivottavasti sinnekki tulee vähän enemmän joulu !! 

Jokaisessa pilvessä on kuitenkin hopeareunus. Vaikka minkä takia tuntuis olevan vaikeeta ja raskasta, ni pitää miettiä vaan sitä, kuinka asiat vois olla aina huonommin. Monilla asiat onkin huonommin, joten pitää vaa olla tyytyväinen siihen hetkeen. Vaikka tuntuiski et koko maailma romahtais. Kliseistä, mutta harvinaisen totta. 


Voitsilta oli tosi ihana lähteä kun siellä näytti tälle... Oikee ihana oli palaa tänne.



Koulussa on kuiteski menny mahtavasti ! Sain Docventures-paidan palkintona hyvästä duunista vikalla kouluviikolla. :)

Meil oli vikalla viikolla kolmen päivän lähetysvirta. Meil oli 6-13.00 suoraa lähetyst tiistaista torstaihin. Jokaisel oli kerran päivässä se tunnin juonto ja sit oltii tehty jokainen pari jouluaiheista toimitettua juttua valmiiks niihi lähetyksiin.


Tehtiin Sonjan kaa mainoskin meiä jouluspesiaalista :)) jos katsoo tarkkaan, näkee mut tuolla pallossa !!


 Järjetön kiire oli vikalla viikolla, mutta ihan mahtava yhteishenki tuli luokalle ku jouduttiin puhaltaa niin paljon yhteen hiileen. 

Mulla tosin etenki oli tavallista väsyneempi fiilis ihan vaa sen takia, että koska tiesin aikaisista herätyksistä, en tottakai saanut sen takia unta... Ylläri. Torstaina oli kuitenkin loistava fiilis lähtee lomalle. Sitä oli kyllä kaivattu !!



Muuteskin jos joku on huomannu, on mun parisuhdestatus kaikessa hiljaisuudessa vaihtunut sinkusta parisuhteeseen :) senkin takia ehkä hyvä fiilis on täs taustalla kokoajan ! Im happy ❤ 



Nyt kun en oo ehtiny kirjottaa mitään, on jääny monta hyvää juttua kertomatta. Harmittaa, mutta eiköhä niitä juttuja tuu lisääkin !  ;)

Loma alko ihanasti sillä, et piti käydä ostaa tottakai joululahjat. Fiksuna kun olin jättäny sen taasen vähän viimetippaan... Hyi mikä ihmismäärä ja alennukset ja härdelli. Halusin vaa äkkii ostaa tavarat ja sit kotiin. Mut ainakin pääs syömää pitkäst aikaa herkullista ruokaa Rosan kanssa ja vaihtaa kuulumiset ❤ timanttia.



Nyt ehtii kuiteskin tän jouluviikon olla iha rauhassa, sitten pitääki palailla ajatuksella takas kouluhommiin. Pari haastattelua ja dokkarimatskut pitää nauhotella nimittäi lomalla ja joku power point esitelmä nettivideoistakin tehdä... 

Nyt vasta mulla alkaa aivot päästä lomalle. Onneks ne sentää ees päätti jäädä lomalle. Olen erittäin onnellinen siitä. Hui ku ois ollu muuten kauheeta yrittää rauhottuu ku aivoissa vaan pyöris kässäreitä ja editointi-ideoita. 

Tässä nyt pikaiset kuulumiset näin joulun alla, saa nähä ehinkö vielä pohdiskella tätä vuotta ennen vuoden vaihtumista. 

Toivotan kuitenkin valmiiksi jo ihanaa lomaa teille kaikille, rauhallista joulua ja erittäin railakasta uutta vuotta !! ❤ Palaillaan ensivuonna. 

Xoxox
Oona


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti