lauantai 29. maaliskuuta 2014

Mikä ihana kevät.

Kevät alkoi, kuten myös pääsykoestressi. Varmaan monelle erittäin tuttu fiilis tällä hetkelle. Paitsi teille superlahjakkaille jotka pääsitte ensimmäisellä sisään ;)
Mun pitäis palauttaa nyt ekat pääsykoetehtävät maanantaihin mennessä taas sitten Metropoliaan, ja maanantaina ilmestyy sitten kans Turun tehtävät. Niitä on sikaa tehdä 15 päivää, jonka jälkeen pitääkin alkaa lukemaan kunnolla Oulua varten. Jep. Oulua.
Mietin ensin että kuka hullu nyt ouluun lähtis, mutta jos siellä asuu kerta muitakin ihmisiä, niin kai mäkin siellä pärjään ;) plus että nyt kun ei oo kämppää tai mitään " rajoittamassa", niin voin aika vapaasti just suunnitella kaikkea.
Mutta saa nähdä miten tänä vuonna käy !
Mut muistakaa kaikki jotka haette tänä vuonna opiskelemaan,
että muistakaa pysyä optimistisena ! Vaikka ovet ei aukeis, oli hakukerta sit eka tai kolmas, ni reittejä aina löytyy. Menkää avoimeen yliopistoon, hakekaa työharjoitteluun, tai menkää vaikka kansanopistoon ! Niistä saa hirveesti irti.

Mä oon ollu nyt kunnon flunssassa. En voi uskoa että ihmisestä voi löytyä näin paljon niistettävää. Tai sit en tosiaan oo tottunu vaa tähän, koska  en oo koskaan ollu oikee pahassa nuhassa.  Mutta näistä päivistä opin taas yhden jutun lisää ( tai opin sen miljoonatta kertaa mutta kerta ei mene päähän ni ei mene), älä helvetissäkään jätä asioita viimeisille päiville. Koska saattaa käydä juuri tälläinen yllätyssairastuminen ja yritäppä nyt kipeenä tehä juontajakisan demoa radiofestareille tai viimeisiä silauksia pääsykoetehtäviin....

Nyt vaa kuiteski kuuma mehua ja kylmää mehujäät nassuun ni eiköhä ala helpottaa !! :)

Ainii muutes, on yllättävän hyvä idea viedä kaikki kesäsimmät vaatteet kellariin aina talveks. Nyt kun hain ne sieltä ni tuntu että sain kasan uusia vaatteita vaikka en maksanu mitää ;) kiva iloinen pikku ylläri !!!

Ainii, viimeviikolla saatii valmiiksi koulussa kaikki projektit joten siltä osin ihanan vapaa olo. 

Mua voi kuunnella tän viikon torstaina Moreenista ( jos ette asu pirkanmaan alueella ni kvg) klo. 9-10 ja aiheena on opiskelijoiden vapaa-aika ;) mielenkiintoinen lähetys saattaa olla tulossa !!

Tsemppiä kaikille pääsykokeisiin ja nauttikaa keväästä ❤️

Xoxox
Oona

Ps. Ihan mahtava viisi nopsajalalta ❤️




    Hitto ku rakastan mun uutta takkia ❤️  
     Kummitädin vaatteista voi löytyä kaikkea ihanaa.



   Mainosäänitykset hoidettu !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti